ATTENTION: Shipping during the holidays can be very slow. Check our holiday shipping page

Mascotte Fraser Paper By Jonna Fraser

Mascotte Fraser Paper is a freshly released rolling paper by Dutch singer/rapper Jonna Fraser. It's newly designed package contains 34 unbleached brown papers and 34 unbleached tips that lock up neatly behind the well known Mascotte magnet closure.

Mascotte gaat regelmatig de samenwerking aan met Nederlandse muzikanten om unieke vloei met vette designs op de markt te brengen. Deze keer was de eer aan Jonna Fraser, die met zijn Fraser Paper een goed staaltje rookwaar heeft geleverd. Wees er snel bij want ze zijn erg populair!

In stock
SKU
Mascotte_Fraser_Paper
€2.50

Free shipping to BENELUX for orders above €50,-

 

Free shipping to EUROPE (The EU) for orders above €200,-

Kosmic Kitchen cares about your privacy. All orders are shipped discretely, with only your address info on the outside of the package.

Mascotte presenteert met trots Fraser Paper de exclusieve vloei van Jonna Fraser. Deze limited edition is geïnspireerd op ‘Blessed’, de titel van twee van zijn albums en zijn Youtube kanaal.
Blessed is ook een woord dat kenmerkend is voor het karakter van Jonna én symbool staat voor de positie die hij inneemt in de muziekwereld. Jonna is een artiest die sereniteit uitstraalt, kalmte en beheersing. Hij is begenadigd, comfortabel in zijn skills en zelfverzekerd. Geen beginner, maar een gevestigde rapper en zanger die dankbaar is voor de weg die hij tot nu toe heeft afgelegd. Die kenmerken zie je terug in het ontwerp van de vloeiverpakking.
Het design toont de azuurblauwe hemel met de opkomende zon, die is afgeleid van het logo van Jonna. Het ademt de vibe: alles komt goed als je leeft in liefde en dankbaarheid. Op de voorzijde van de verpakking staat de tekst ‘nature is beautiful’, want de link met Moeder Natuur is sterk aanwezig én binnenin zitten de ongebleekte, natuurlijke Mascotte Brown papers. Fraser Paper dus!

Fonkelnieuw design, vertrouwde inhoud. Dat is Fraser Paper in een notendop. Want binnenin deze exclusieve alles-in-één Mascotte Brown Combi vind je de originele vloei en tips van Mascotte waar de expertroller graag mee draait. Maar dan ongebleekt en dus natuurlijk van karakter. De 34 lichtgewicht vloeitjes branden langzaam en zijn zelfdovend. Deze limited edition met magneetsluiting bevat een Top Notch x Mascotte bodyguard en een 6-to-go warning leaf. 34 Mascotte Brown Tips van soepel papier maken de inhoud compleet. Ben jij geïnteresseerd in de exclusieve vloei van Jonna Fraser?

More Information
Manufacturer Mascotte
Rolling Paper Size King Size Slim
Rolling Paper Material Paper
Write Your Own Review
You're reviewing:Mascotte Fraser Paper By Jonna Fraser

Please check if this product is legal in your country

All ordered products must be legal in the country of the receiver. It is the responsibility of the buyer to check the legal status of ordered products in his or her country.

AGE VERIFICATION
You must be 18 years or older to enter this page.
Date of Birth