ATTENTION: Shipping during the holidays can be very slow. Check our holiday shipping page

Mascotte SLOWFLU by Kevin

Mascotte gaat regelmatig de samenwerking aan met Nederlandse muzikanten om unieke vloei met vette designs op de markt te brengen. Deze keer was de eer aan Kevin, die met zijn SLOWFLU een goed staaltje rookwaar heeft geleverd. Wees er snel bij want ze zijn erg populair!

In stock
SKU
Mascotte_Slowflu_Kevin
€2.50

Free shipping to BENELUX for orders above €50,-

 

Free shipping to EUROPE (The EU) for orders above €200,-

Kosmic Kitchen cares about your privacy. All orders are shipped discretely, with only your address info on the outside of the package.

"Yoo Guys, Zoals jullie weten heb ik in samenwerking met Mascotte m’n eigen, exclusieve vloeitjes laten ontwikkelen. Jullie hebben even moeten wachten, maar het is er nu: SLOWFLU.

Deze Slowflow Animal-editie is uniek in haar vormgeving en bevat 34 vloeitjes en tips. de drop is exclusief en tijdelijk verkrijgbaar. Om dit te vieren gaf ik een livesessie geïnspireerd op het unieke design. Check deze via het Youtube-kanaal van  Top Notch.

Love,

Kevin"

Slowflu is de limited edition van Kevin. Een sterk staaltje wordplay met een knipoog naar zijn bijnaam Slowflow, die hij heeft gekregen omdat de flow van zijn raps zo aangenaam chill is. Uit die bijnaam is ook de slak als beeldmerk van Kevin geboren. De slak kan dan ook niet ontbreken op de vloeiverpakking. Die is te zien tegen het decor van de skyline van een nog ongedefinieerde stad, waardoor het design een grootstedelijk gevoel oproept. Er valt een blauwe gloed overheen, want dat is de favoriete kleur van Kevin. De slogan die daarbij staat is On the Grind. En dat is een toepasselijke verwijzing naar waar Kevin nu staat in zijn carrière. Eind maart won hij nog een Edison Popprijs. Kortom: Kevin is on the grind.  

Het design van de verpakking mag dan compleet nieuw en uniek zijn, de vloei zelf is van de topkwaliteit die Mascotte zo kenmerkt. Voor de Slowflu van Kevin betekent dat een alles-in-één Combi Pack met magneetsluiting, een handig gootje om gemakkelijk op straat je joint in te preppen, 34 zelfdovende en langzaam brandende Original Slim Size vloeitjes van zuiver wit papier. Mét een Top Notch x Mascotte bodyguard en een 6-to-go warning leaf. 34 Mascotte Original Tips van soepel papier maken de inhoud van deze limited edition compleet.

 

More Information
Manufacturer Mascotte
Rolling Paper Size King Size Slim
Rolling Paper Material Paper
Write Your Own Review
You're reviewing:Mascotte SLOWFLU by Kevin

Please check if this product is legal in your country

All ordered products must be legal in the country of the receiver. It is the responsibility of the buyer to check the legal status of ordered products in his or her country.

AGE VERIFICATION
You must be 18 years or older to enter this page.
Date of Birth